Geen producten (0)

Bericht

Bekijk hier onze berichten.

Jouw mening wordt gewaardeerd!

Jouw mening wordt gewaardeerd!
Spullen waar je blij van wordt moeten verkocht worden in een webshop waar je blij van wordt.
Ik heb heel hard mijn best gedaan om de site zo mooi en compleet mogelijk te maken, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je nog iets mist of anders zou willen zien. Misschien is er zelfs iets waar je helemaal niet blij van wordt.
Laat dit me dan even weten door een mailtje te sturen naar info@justhappystuff.nl
Dan gaan we hier zo snel mogelijk mee aan de slag.
Mocht er iets anders zijn wat je kwijt wilt, schroom niet het me te laten weten. Niks is gek, alles is bespreekbaar, niks is onbelangrijk en alle (opbouwende) kritiek is welkom.
Alvast bedankt en veel plezier in mijn webshop.
Ik hoop dat je er blij van wordt!

5 Reacties

Jose Burger
23 January 2020 om 19:54
1
De fijnste sokken! Top site! Ik ga nog even verder shoppen! Jose
georgina
25 November 2021 om 16:32
2
Ik heb een leuke attentie gekocht voor mijn zus bij just happy stuff. Ik had daarbij nog een paar verzoekjes waar just happy stuff heel prettig aan mee heeft gewerkt. Ook de afhandeling is perfect verlopen. Mijn zus heel blij ermee. Chapeau voor Just happy stuff
Noor
26 November 2021 om 21:11
1.2
Dank je wel voor je lieve reactie. En graag gedaan uiteraard. Kleurrijke groet, Noor
El
18 December 2021 om 20:57
3
Supermooie, vrolijke, veelkleurige keffiyeh besteld. En ik ben er SUPER blij mee. Leuke reacties op gekregen. Vroeger 'woonde' ik in mijn zwarte/witte exemplaar die nèt wat groter van afmeting was en standaard met jas gedragen werd. Maar deze is ge-wel-dig als sjaal die je dusdanig kunt opvouwen/draperen om hem vervolgens de hele dag te kunnen dragen! En zo leuk verstuurd met een extra attentie... Love it!
admin
20 December 2021 om 11:56
1.3
Wat leuk te horen dat hij zo goed bevalt! Heel veel draagplezier en dank je wel voor je enthousiaste berichtje! Kleurrijke groet, Noor

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.