Geen producten (0)

Bericht

Bekijk hier onze berichten.

Jouw mening wordt gewaardeerd!

Jouw mening wordt gewaardeerd!
Spullen waar je blij van wordt moeten verkocht worden in een webshop waar je blij van wordt.
Ik heb heel hard mijn best gedaan om de site zo mooi en compleet mogelijk te maken, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je nog iets mist of anders zou willen zien. Misschien is er zelfs iets waar je helemaal niet blij van wordt.
Laat dit me dan even weten door een mailtje te sturen naar info@justhappystuff.nl
Dan gaan we hier zo snel mogelijk mee aan de slag.
Mocht er iets anders zijn wat je kwijt wilt, schroom niet het me te laten weten. Niks is gek, alles is bespreekbaar, niks is onbelangrijk en alle (opbouwende) kritiek is welkom.
Alvast bedankt en veel plezier in mijn webshop.
Ik hoop dat je er blij van wordt!

1 Reactie

Jose Burger
23 January 2020 om 19:54
1
De fijnste sokken! Top site! Ik ga nog even verder shoppen! Jose

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.